تازه ترین مطالب



پربیننده ترین مطالب

کد مطلب: 16713
تاریخ انتشار: پ, 1395/10/16 - 11:00
وضعیت کشتارگاه بیله سوار افتضاح است/حضور ناظر ذبح شرعی و ناظربهداشت الزامیست
امام جمعه بیله سوار در بازدید سرزده از کشتارگاه این شهر گفت: وضعیت کشتارگاه بیله سوار افتضاح بوده و حضور ناظر ذبح شرعی و ناظر بهداشت نیز الزامی است.

به گزارش پایگاه خبری صبح مغان، حجت الاسلام قیاسی در بازدید سرزده از کشتارگاه شهر مرزی بیله سوارمغان که با همراهی شهردار این  شهر انجام شداظهار داشت: وضعیت کلی ساختمان کشتارگاه در وضع افتضاحی قرار دارد و به هیچ عنوان در شان مردم شهرستان بیله سوار نیست.     

وی با بیان اینکه حضور ناظر بهداشت و ناظر ذبح شرعی در کشتارگاه الزامی است اظهار داشت: در بازدیدی که از این محل صورت گرفت ناظران بهداشت و ذبح در زمان کشتار حضور نداشتند و لذا مسئولین و متولیان ذیربط کشتارگاه نسبت به رفع مشکلات ساختمان و مسائل مربوط به ذبح شرعی و بهداشتی اقدام جدی داشته باشد.   

 

 

حجت الاسلام قیاسی با اشاره به اهمیت امنیت غذایی مردم عنوان داشت: حضور ناظر بهداشت و ناظر ذبح شرعی باعث می شود گوشت دام های ذبح شده بدون هیچ شبهه ای به مردم ارائه شود.

وی ادامه داد: باتوجه به اینکه مردم گوشت مصرفی خود از قصابی های منطقه تهیه میکنند و اغلب نظارتی صورت نمی گیرد، ساماندهی و نظارت دقیق بر کشتارگاه ها می تواند در تامین امنیت غذایی مردم نقشی اساسی داشته باشد.

 

 

اهداف احداث کشتارگاههای صنعتی دام:

۱- تأمین گوشت و رسانیدن آن و سایر متفرغات خوراکی به صورت بهداشتی و مطابق با موازین شرع مقدس اسلام به دست مردم. ۲- ایجاد یک مجموعه صنعتی که با بهرهدهی کامل که بتواند ادامه کار خود را تضمین کند. ۳- ایجاد یک مجتمع صنعتی که عملاً حلقه مفقودهای در راه رشد دامداری کشور بخصوص مناطق دامخیز باشد. ایجاد کشتارگاهها در این مناطق به عنوان عامل مؤثر در حذف واسطهها و جلوگیری ار ضرر و زیان ناشی از خسارت وارده به دامدار در اثر حمل دام زنده به مراکز جمعیتی دور و کمک شایانی به اقتصاد دامپروری هر منطقه مینماید. ۴- اشتغال زایی از طریق ایجاد صنایع پایین دولتی. ۵- رعایت ضوابط بهداشتی منعکس در مراجع ذیربط و استاندارهای موجود. ۶- ایجاد ثبات در بازار مربوطه و گسترش صنایع مرتبط نظیر دامداری، دامپروری و تولید علوفه. ۷- بالا بردن ظرفیت تولید. ۸- تبدیل ضایعات خون، چربی و دیگر ضایعات به فرآوردههای قابل مصرف و کاهش آلودگی محیط زیست. ۹- نگهداری گوشت به شیوه مناسب، با بهره گیری از تجهیزات بسته بندی و امکانات سردخانهای. ۱۰- تکمیل زنجیره تولید گوشت و رسیدن به خودکفایی. ۱۱- کشتار متمرکز و به دست آوردن آمار دقیق جهت برنامه ریزیهای آتی.

انتهای پیام/

 

اخبار شهرستان را اينجا ببينيد


دیدگاه شما